-->

NAJVEĆA EUROPSKA LABORATORIJSKA MREŽA

SYNLAB srijeda -20% na iznos računa

Svake srijede svim umirovljenicima i studentima SYNLAB poklanja popust od 20% na ukupan iznos računa.

Jer zdravlje je dragocjeno!

 

SYNLAB paketi za muškarce

U studenom želimo potaknuti muškarce na preventivne preglede, jer zdravlje je dragocjeno!

saznajte više

 

Jer zdravlje je dragocjeno!

Posvetite se sebi, prevenirajte.

Saznajte više

Što otkrivaju rezultati Vaših krvnih pretraga

Tumačenje rezultata krvnih pretraga pomoću umjetne inteligencije!

Saznajte više

PCR detekcija spolnih bolesti

Bris za muškarce moguće je uzeti u našim laboratorijima! 

Saznajte više

Spolno prenosive bolesti, što ih uzrokuje, kako se prenose i kako ih liječiti

Saznajte više

 

 


Trenutno nema otvorenih radnih mjesta.

Mjesto rada: Zagreb

Odjel: SYNLAB Hrvatska poliklinika

Razina iskustva: 

Vrsta posla: 

 

Pošaljite nam svoju otvorenu molbu:

Pošaljite nam svoj CV na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Drag and drop files here or Browse

Zaštita podataka:

Pridajemo veliku važnost zaštiti vaših osobnih podataka, uključujući i kada posjetite našu web stranicu. Vaši su podaci zaštićeni u skladu s odredbama predviđenim zakonom, a posebno novim Zakonom o telemedijima. Ispod ćete pronaći informacije o prirodi podataka prikupljenih tijekom posjeta našoj web stranici i kako se koriste:

  1. Pohranjeni podaci

Neizbježno je da se neki podaci koje prenosi vaš preglednik automatski zabilježe u statistiku poslužitelja. Koja vrsta i inačica preglednika, operativni sustav koji se koristi, izvorni URL (stranica koja je prethodno pregledana), naziv hosta računala (IP adresa), kao i vrijeme slanja zahtjeva na poslužitelj. Snimanje ovih podataka vrši se isključivo u statističke svrhe i za internu upotrebu u vezi sa sustavom. Ostali osobni podaci prikupljaju se samo ako ih pružite dobrovoljno, na primjer u kontekstu zahtjeva i registracije. Spomenuti podaci se ne mogu povezati s određenim osobama i nisu povezani s drugim izvorima podataka.

  1. Korištenje Google Analytics

This Ova web stranica koristi Google Analytics, uslugu web analize koju pruža Google Inc. ("Google"). Google Analytics koristi kolačiće, odnosno tekstualne datoteke smještene na vašem računalu, kako bi web mjestu pomoglo da analizira upotrebu web mjesta od strane njegovih korisnika. Podaci generirani kolačićima koji se tiču vaše upotrebe web stranice (uključujući vašu IP adresu) Google će prenositi i pohranjivati na poslužiteljima smještenim u Sjedinjenim Državama. Google će ove podatke koristiti u svrhu procjene vaše upotrebe web mjesta, sastavljanja izvještaja o aktivnosti web mjesta za svog izdavača i pružanja drugih usluga u vezi s aktivnostima web mjesta i korištenjem Interneta. Google će vjerojatno proslijediti ove podatke trećim stranama u slučaju zakonske obveze ili kada te treće strane obrađuju ove podatke u ime Googlea, uključujući posebno izdavača ove web stranice. Google neće podudarati vašu IP adresu s bilo kojim drugim podacima koje posjeduje Google. Korištenje kolačića možete deaktivirati odabirom odgovarajućih postavki na vašem pregledniku. Međutim, takva deaktivacija mogla bi spriječiti upotrebu određenih značajki ove web stranice. Korištenjem ove web stranice izričito pristajete na obradu vaših osobnih podataka od strane Googlea pod gore navedenim uvjetima i u svrhe. korištenje kolačića odabirom odgovarajućih postavki u vašem pregledniku. Međutim, takva deaktivacija mogla bi spriječiti upotrebu određenih značajki ove web stranice. Korištenjem ove web stranice izričito pristajete na obradu vaših osobnih podataka od strane Googlea pod gore navedenim uvjetima i u svrhe. korištenje kolačića odabirom odgovarajućih postavki na vašem pregledniku. Međutim, takva deaktivacija mogla bi spriječiti upotrebu određenih značajki ove web stranice. Korištenjem ove web stranice izričito pristajete na obradu vaših osobnih podataka od strane Googlea pod gore navedenim uvjetima i u svrhe. 

  1. Korištenje i prijenos osobnih podataka

U koliko pružate osobne podatke, koristimo ih samo za odgovaranje na vaša pitanja, izvršavanje ugovora sklopljenih s našom tvrtkom i za tehničku administraciju. Vaši se osobni podaci prenose ili prenose trećim stranama samo ako je to potrebno za izvršenje ugovora ili u svrhu naplate ili ako ste prethodno dali svoje odobrenje. Ovo se ovlaštenje može opozvati u bilo kojem trenutku, s učinkom u budućnosti. Brisanje vaših registriranih osobnih podataka izvršava se ako opozovete svoje odobrenje za registraciju, ako više nije potrebno da biste bili obaviješteni da biste ispunili svrhu registracije ili ako ta registracija nije odobrena iz drugih pravnih razloga.

  1. Pravo na informacije

Rado ćemo vam pružiti informacije o svim podacima koji se odnose na vas. Za bilo kakva pitanja u vezi s obradom vaših podataka, ne ustručavajte se poslati nam Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

SYNLAB je lider u integriranoj medicinskoj dijagnostici zahvaljujući širokoj mreži laboratorijskih usluga i dugogodišnjem prisustvu laboratorija u Zagrebu na 3 lokacije i Velikoj Gorici.

Konstantan razvoj i snažan rast su naša strategija koju dijeli svih 20 000 SYNLAB zaposlenika i suradnika širom svijeta. U središtu našeg djelovanja su medicinska izvrsnost i klijenti.

Ako se želite priključiti našem timu, možete provjeriti trenutno otvorene pozicije ili poslati otvorenu molbu na mail: 

Otvorena radna mjesta

Drag and drop files here or Browse

 

SYNLAB Paketi

Za Vas smo kreirali sveobuhvatne pakete pretraga. Uvedite u rutinu redovne godišnje preventivne posjete laboratoriju i brinite o zdravlju. Nalaze isti dan šaljemo na Vaš e-mail, a možete ih i preuzeti u našim laboratorijima.

Saznajte više

mySmartBlood

Aplikacija mySmartBlood je pomoćni medicinsko dijagnostički alat, namijenjen osobama sa zdravstvenim problemima. Analizom rezultata krvnih pretraga, aplikacija Vam predlaže najvjerojatnije skupine bolesti za koje su takvi rezultati tipični.
Saznajte više

Uvijek nam je drago uspostaviti kontakt s našim klijentima ili partnerima.

Ostavite nam svoju poruku pomoću obrasca u nastavku.
Možete nam i poslati e-poštu na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Na e-mailove odgovaramo unutar radnog vremena prodaje, radnim danom od 07.00-16.00.

 

 

Naše sjedište

Ulica Miroslava Kraljevića 24, 10000 Zagreb
Tel: 01/2442-015
Email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Prodaja i marketing

Ulica Miroslava Kraljevića 24, 10000 Zagreb
Tel: 01/2360-100
Email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Financije i administracija

Ulica Miroslava Kraljevića 24, 10000 Zagreb
Tel: 01/2360-099

Radno vrijeme ureda:
Ponedjeljak - petak: 07:00 - 15:00

SYNLAB HRVATSKA | Kraljevićeva ulica 24, 10000 Zagreb | Tel:01/2442-015 | e-mail: HR.info@synlab.com

 

Credits

Želimo biti sigurni da uživate pregledavati našu web stranicu i imate ugodno iskustvo. U tu svrhu, ova web stranica postavlja "kolačiće" na vaše računalo za prikupljanje podataka o vašoj upotrebi naše web stranice. Kliknite gumb ok da biste prihvatili upotrebu kolačića na ovoj web stranici.